AFESER logo
PRESENTACIÓ
DOMÒTICA
SEGURETAT
SERVEIS
ESTALVI
ENERGÈTIC
PRODUCTES ACREDITACIONS
CONTACTARSeguretatLa seguretat personal i patrimonial pot implementar-se mitjanšant sistemes especÝfics o bÚ mitjanšant funcions de sistemes mÚs amplis com les que proporciona la dom˛tica.

Els sistemes dom˛tics permeten elevar de forma espectacular els nivells de seguretat, a causa de quŔ disposen d'una intelĚligŔncia centralitzada ˇ distribu´da, la qual cosa els permet, per exemple, realitzar simulacions de presŔncia. AixÝ mateix poden interaccionar amb elements que no formen part del subsistema de seguretat, com els llums, les persianes o el vÝdeoporter.

Els sistemes de videovigilÓncia s'estan convertint en una de les alternatives de seguretat mÚs valorades, donada la possibilitat actual d'enregistrament digital i transmissiˇ via Internet. La seva incorporaciˇ al sistema dom˛tic permet ampliar encara mÚs els nivells de seguretat, sumant els avantatges d'ambdˇs sistemes.

Una Órea de creixent interŔs Ús el de la teleassistŔncia, per a la qual la dom˛tica unida a les telecomunicacions ofereix solucions de fÓcil ˙s per a l'auxili de persones malaltes o grans.

AFESER S.L. realitza projectes en l'Ómbit de la seguretat, videovigilÓncia i teleassistŔncia, aportant la nostra visiˇ integradora i especialitat en Dom˛tica i Telecomunicacions.