AFESER logo
PRESENTACIÓ
DOMÒTICA
SEGURETAT
SERVEIS
ESTALVI
ENERGÈTIC
PRODUCTES ACREDITACIONS
CONTACTARPresentacióA AFESER S.L. volem millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant actuacions en els àmbits residencial, professional i públic, fent un ús racional de les noves tecnologies, en sintonia amb l'arquitectura, i un profund respecte pel medi ambient.

La nostra tasca gira entorn de la Domòtica i les Telecomunicacions: dues àrees íntimament relacionades que desperten un gran interès. Per una part ens trobem davant d'una creixent demanda de tecnologia associada al confort, seguretat, comunicacions i estalvi energètic. Paral·lelament, assistim a importants canvis normatius en la legislació nacional i comunitària. Ambdós aspectes incidèixen d'una manera especial al sector de l'edificació.

Per afrontar-lo, li oferim solucions eficaces, econòmicament rendibles, senzilles d'implementar, coordinant els diferents actors, respectant la planificació de l'obra nova o reforma i assegurant el correcte manteniment de la solució que s'adopti.

En AFESER S.L. creem valor per Vostè.

La nostra missió

A AFESER S.L. creiem en les persones i treballem per a les persones, oferint la nostra especialitat en domòtica i telecomunicacions, perquè la tecnologia ens faci la vida més agradable i segura, contribuint tanmateix a preservar el planeta.

AFESER, S.L. es regeix per estrictes normes de qualitat, perseguint l'excel·lència en els àmbits professional i humà. Segueix les legislacions aplicables en tots els seus àmbits d'operació i els codis deontològics professionals de la seva especialitat, estant a més compromesa amb el desenvolupament de la societat i, d'una manera particular, amb el dels seus empleats i col·laboradors.

AFESER S.L. destina un terç dels seus beneficis anuals a projectes de desenvolupament humà en diferents parts del món.

La Humanitat ha donat vida a la tecnología.
Ara és el moment de què la tecnología retorni la Vida a la Humanitat.