AFESER logo
PRESENTACIÓ
DOMÒTICA
SEGURETAT
SERVEIS
ESTALVI
ENERGÈTIC
PRODUCTES ACREDITACIONS
CONTACTARDomòticaLes majors exigències de qualitat i de benestar, la necessària reducció de la despesa energètica i l'increment de la seguretat, així com la major tecnificació dels edificis, fan necessari un nou actor: la domòtica.

La domòtica podria ser definida com una tecnologia de tecnologies. És el conjunt d'equips i xarxes encarregades de controlar la varietat d'equips i instal·lacions presents en un habitatge, local, edifici, conjunt d'edificis o espai, destinats a les persones que els ocupen, per a finalitats residencials, professionals o lúdiques.

La domòtica ens permet automatitzar operacions relatives a persianes, il·luminació i, en general, controlar qualsevol equipament del qual estigui dotat l'immoble. I aquesta és una característica diferencial d'AFESER S.L. Podem integrar la calefacció convencional o per terra radiant, l'aire condicionat, sistema de reg, sistema de captació solar, piscines, control d'accessos, alarmes, etc. A més, li oferim una gestió energètica per tal de reduir despeses, així com estratègies per incrementar els nivells de seguretat personal i patrimonial.

AFESER S.L. li ofereix solucions per efectuar el control de forma centralitzada, des de diversos punts de l'habitatge o edifici, des d'una agenda personal (PDA), des de l'exterior mitjançant un telèfon o des d'Internet. Una possibilitat realment apreciada és la desviació de trucades efectuades a través del videoporter cap a altres pisos de la finca, al telèfon mòbil o a un ordinador, impedint saber l'estat d'ocupació de l'habitatge. També és possible la utilització del videoporter per enviar i rebre missatges de text o multimèdia, interaccionant amb el telèfon, el televisor i els ordinadors.

AFESER S.L. aporta solucions domòtiques professionals per a habitatges, complexos residencials o lúdics, hotels, sales de congressos, residències, oficines, locals o centres comercials.